štvrtok 19. marca 2015

DIY: JAR FULL OF INSPIRATION


Tieto dni akosi neviem čo skôr. Nech žije práca na poslednú chvíľu! A nech žijú obedy a lá co dúm dal alebo čo peňaženka dovolila. Ale aj z jednoduchosti sa dá vyčariť dokonalosť a tie cestoviny hádam nikdy nechutili lepšie. Takže, navarené, zjedené, pracovné záležitosti v diári splnené. Čo tu dnes pre vás mám?

Trošku som si ukradla inšpiráciu priamo zo stola mojej násťročnej sestry. Napadlo mi, že taký do it yourself post by blog celkom oživil. A tak to tu máme. Nalaďte si vlnu kreativity a pozorne čítajte.

Často brázdim internetom a hľadám rôzne inšpiratívne citáty. Napokon skončia niekde na papieri alebo v elektronickej forme môjho kamaráta Wordu. No čo keby skončili na kúskoch farebných papierikov v sklenenom pohári? Svoju inšpiráciu, povzbudenie alebo motiváciu do bežného dňa môžete uzavrieť do sklenenej nádobky a tešiť sa z nej každý deň. Spíšte si tam niekoľko pozitívnych a veselých myšlienok. Ak je vám nanič rozveseľte si ráno milým citátom. Oveľa lepšie je však ešte potešiť niekoho blízkeho vašou zbierkou inšpirácií. Môžu to byť vlastné myšlienky, výroky slávnych osobností alebo jednoducho vety, ktoré nakopnú nášho ducha do kreatívnej a pozitívnej sféry. Darček vlastnej iniciatívy a výroby jednoznačne poteší.

Na výrobu nádobky plnej prekvapení vám stačí zájsť do najbližšieho papierníctva a trošku pátrať v kuchyni. Budeme potrebovať sklenený pohár/nádobu, farebné papiere, pero, nožnice, stužku pripadne iné ozdoby.
Postup je veľmi jednoduchý, zozbierané citáty si prepíšete na kúsky povystrihovaného farebného papiera. Zložíte ich a postupne nimi plníte nádobu. Na záver môžete pohár previazať stužkou, rôzne ho vyzdobiť a skrášliť. Kreativite sa medze nekladú a je len na vás, ako bude inšpiratívny pohárik vo finálnej verzii vyzerať.

A takisto je len na vás, či pribudne zdroj pozitivizmu a myšlienok na váš stôl, alebo potešíte niekoho iného.
Majte sa krásne!



9 komentárov:

  1. nice!
    ________________________
    giveaway from ROMWE
    WWW.JUSTYNAPOLSKA.BLOGSPOT.COM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi dobrý nápad, ktorý navyše vyzerá úžasne :)

    lapkindressbox.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je skvělý nápad, klobouk dolů :-).
    Zvu vás všechny do soutěžě, ve které můžete vyhrát den se společností YVES ROCHER, BLOGGERKAMI a přidat se k projektu SÁZEJME PRO PLANETU, díky kterému spolu zasadíme stromečky pro výrobu produktů značky YR a pro záchranu přírody :-)!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to je moc pěkný nápad :)) dokážu si představit, že by mi to zlepšilo náladu, kdyby si bylo smutno.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. super nápad, ja si každú inšpiráciu prikladám sem:

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.571256032952249.1073741839.528195307258322&type=3

    a tiež je to super :)

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť