utorok 31. marca 2015

GOODBYE MARCH


V spoločnosti oku lahodiacej koláže sa dnes lúčim s tebou, marec. Utiekol si rýchlo a ja sa divím sama sebe, že ma to ešte vôbec prekvapuje. Čas je vzácny a ak nim mrháte na niečo, čo vás nebaví a trápite samých seba deň za dňom bez vyššieho cieľa, skúste to premyslieť, či to naozaj stojí za to. Niekedy možno ani nie.
Marec bol pekný. Skutočne bol. Opäť som sa presvedčila v tom, že najviac prekvapujem samú seba, keď som sa ocitla v kine na Fifty shades of Grey. Opäť som si nadávala ako všetko nechávam na poslednú chvíľu. A opäť sa ukázalo ako viem zamakať, keď mi doslova horí termín, klávesnica a napokon aj myšlienky. Moje čitateľské seansy ma priviedli k záveru jednej krásne krutej knihy. Pár večerov sa premenilo na experimenty s novou paletou očných tieňov a okrem toho som si opäť posedela ako vizážistický model.

Jar sa k nám blíži celkom lenivo a pomaličky. Mám pocit, že jej to ešte chvíľku potrvá. Záver tohto rozličného marca mi opäť pripomenul, aké sú priateľstvá vzácne a aké sú niektoré problémy malé.
A aj keď sme sa na blogu ocitli vo vodách stagnujúcich, pripravujem pre vás pár recenzií, inšpirácií a aj nejaký receptík. Stagnáciu ešte trošku potiahnem, keďže Veľkú noc opäť trávim u susedných Poliakov, no možno sa pár zábleskov objaví na mojom instagrame.

Vám, žienky moje, prajem krásne sviatky a dni voľna.





12 komentárov:

  1. Konečně jsem se dočkala jarních fotek,moc ti za ně děkuji :).jsou krásné,at je to jaro konečně tady :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Koláž je super:-)
    http://romanacserhelyi.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já se chtěla vyvarovat tomu, že budu komentovat koláž a ne text, ale koukám na to jak uvytržení! Tvoje líčení, konkrétně tvoje oči, to je úžasné!!! Nepřehlédla jsem někde nějaký tutorial na to? :D Protože to se mi strašně líbí.
    Ale přeci jen, i k článku se vyjádřím a to tím, že se přidám ke zděšení, jak ten čas letí, moc dobře si ještě vybavuji, jak jsem slavila Silvestr jako by to bylo minulý týden.. ono ne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, veľmi si ma potešila! :) a tutorial zatiaľ nebol, líčila ma kamarátka ale skúšam rôzne aj sama, takže časom možno nejaký pridám :)

      Odstrániť
  4. ta poslední fotka je přenádherná ^^.
    Zvu vás všechny na giveaway, ve které můžete vyhrát úžasné sérum na řasy určené pro zhuštění, prodloužení a větší objem řas :-).

    OdpovedaťOdstrániť