utorok 12. januára 2016

STUDYING


Okej, tak som to s tými challenge trochu nestihla. 
No stále ich (prekvapivo) dodržiavam, aj keď jednu viac ako druhú. Určite o nich ešte napíšem.
Toľko k úvodu. Možno by som ešte mohla spomenúť výraz tá fotka hovorí za všetko. Áno, presne takto stereotypne vyzerajú moje dni od posledného článku. Sem tam som v polohe ležiacej, uchyľujúcej sa do kútika lenivosti, no inak to celkom zvládam. Môj mozog už vysiela neuveriteľné signály potreby čítať niečo iné. No tíško, ešte budeš musieť chvíľu vydržať. Zaujímalo by ma, ako ste na tom vy? Skúškové? Potešte ma a ozvite sa v komentároch tí, ktorí ešte nemáte ani písmenko v bakalárke. Ani titulnú stranu. Január je vždy taký. No myslím pozitívne! Čo iné mi zostáva.
A popri tom zvýrazňujem, podčiarkujem, vypisujem dôležité pojmy, otváram okno a sem tam si z izby vytvorím menšiu mraziareň. Ono to bez kyslíka nejde, však?
Vysoká škola vás naučí zvládnuť kvantum informácií za minimum času. Vytvárať skratky aj tam kde nie sú. Milovať neónové farby, keď vám v hlave blikne ten správny pojem. 

Držte mi palce, ja budem vám a všetko zvládneme.
Prajem krásny zvyšok týždňa!

16 komentárov:

  1. jak dobrze, że już to za mną - uff
    _______________________
    blog.justynapolska.com
    Fashion & Makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som začala písať bakalárku dva týždne pred odovzdaním a dopísala ju 2 hodiny pred odovzdaním :D takže nestresuj :)) a držím palce pri skúškach :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tá fotka hovorí veru za všetko :) u mňa to vyzerá podobne, ešte jednu skúšku zdolať, a púšťam sa do bakalárky, poteším ťa :D nemám nič napísané, len naštudovaných asi 5 kníh :D držím palce!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. u mňa rovnako, ešte jednu a tiež idem na to, držím palce tiež :)

      Odstrániť
  4. Já jsem ještě na střední na gymplu, takže to sice taky není sranda, ale je mi jasný, že oproti tobě je to nic! hodně štěstí :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. gympel veru nebol sranda, ale určite to zvládneš :)

      Odstrániť
  5. Už sa neviem dočkať ako toto budem prežívať ja :D :)
    Si šikulka a nakoniec to dáš ľavou zadnou ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite o tom neskôr napíš! rada si prečítam :) :D a ďakujem ♥

      Odstrániť
  6. Poteším ťa! Nemám ani písmenko z bakalárky a pár skúšok som nespravila, takže neviem. :D A celkom prokrastinujem, tak neviem či tu bakalárku nebudem náhodou riešiť až o rok. :D Ale držím palce, nech sa darí a všetko dáš :), len netreba stresovať ;). A snáď už čoskoro budeš čítať aj niečo iné!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. och, áno, dnes som už čítala aj niečo iné! :D a ďakujem za komentár :) držím palce tiež! :)

      Odstrániť
  7. držím palce!!! a ako to vyzerá u mňa.....?? -PLSS KILL MEEEEE! ...ale tiež mám takú stylish foto urobenú, ale inak nič neviem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jsem ráda že studijní léta jsou již za mnou. Rodiče mi sice vždycky říkali: užívej si to! až budeš chodit do práce, bude hůř!... ale já musím říct, že do práce chodím již dva roky a je mnohem lépe! Navíc odteď už mám leden a červen ráda! Přeju pevné nervy!

    neplecha na plechu

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Hodně štěstí ve zkouškovém ! Mě se tohle zkouškové nějak nedaří.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Držím palce, určite to zvládneš. Ja si neviem predstaviť, že by som sa mala ete učiť. Minulý rok som konečne zmaturovala, a začla pracovať.. a veru učenie mi nechýba ani náhodou. Aj keď som premýšľala o tom, ísť aspoň vyskúšať VŠ a niečo začať študovať, ale asi by to bolo pravdepobodne niečo, čomu sa venujem a s čím aj monentálne pracujem, len zatial na to nie sú financie a ani chuť sa znova učiť. :-D Možno o pár rokov ma to chytí a budem chcieť, ktovie. :-D

    OdpovedaťOdstrániť