nedeľa 13. decembra 2015

CHRISTMAS BLOG SERIES #4

Zisťujem, že pravidelnosť článkov je skvelá na hecnutie sa a dodržanie termínov. Zatiaľ mi to celkom ide. No fičí to neuveriteľne a zrazu si uvedomím, že aha, nedeľa! Článok! A buď zase textovo kreatívna, keď už ďalší víkend doluješ kreativitu na ďalšiu seminárku.
Menší update vzťahu smernica a ja (ak si pamätáte z minulých článkov), sme v pohode.
Mám pocit, že s psychickým rozpoložením už chcem len spievať jingle bells toho dnes veľa umelecky kreatívneho nevyprodukujem. No mám pre vás inšpiráciu v podobe týchto krásnych DIY zošitov, ktoré môžu putovať aj pod stromček.
Kúpila som ich už dávnejšie v H&M, no vy môžete preskúmať aj iné kúty. Chcela som do nich vložiť ešte kúsok seba, vytvoriť tak milý darček. Podarilo sa. V môj prospech hralo aj to, že sme s dotyčnými absolvovali milé foto akcie a mohla som zošit ozdobiť pekne umelecky. No pokojne si ho vyzdobte aj zákulisnými momentkami, či selfíčkami, osobným citátom, venovaním... a originál je na svete! Plánujete tento rok DIY darčeky?





3 komentáre:

  1. zošitky sú krásne, gratulujem k zlepšeniu vzťahu :D aa ak počítame za DIY aj fotokalendár na ktorom som sa náramne natrápila tak áno :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné <3
    www.vanesasworld.blogspot.com aj s veľkou vianočnou giveaway

    OdpovedaťOdstrániť