sobota 10. augusta 2013

e.l.f. cosmetics.

Dnes vám predstavím nový prírastok do mojej kozmetickej poličky. Moju prvú, áno úplne prvú, paletku očných tieňov od E.l.f. 
Keďže sa moje doterajšie líčenie skladalo z hesla v jednoduchosti je krása - čiže špirála a maximálne tak čierne očné linky, rozhodla som sa vyskúšať menší experiment a odoslať objednávku. Svojho hesla sa držím stále, no sem tam sa objaví chvíľková chuť na niečo viac.

Ako som objednávala?
Na stránke elfkozmetika.sk ma zlákali ich akciové ceny. To bol prvý krok. Neskôr som objavila takzvaný Beauty Eye Box, ktorý obsahuje 9 očných tieňov, 3 očné linky, ceruzku na oči a aplikátor na tiene. Strieborný obal ešte pridal na kráse a cena už úplne. Tak som si povedala, prečo nie? A k paletke pribudol aj nový štetec na púder.

Po odoslaní objednávky prešli len dva dni a produkt bol doma. V milom ružovom balíčku ma prekvapil ráno tesne po zobudení. Skúšam, skúšam, učím sa, hľadám rôzne tutoriály a baví ma to. Neskôr možno pribudne aj niečo z dielne začiatočníka.
Tiene sú krásne, pri nanášaní sa nerozsypávajú po tvári a tá ceruzka je úprimne najlepšia akú som doteraz mala. Dokáže nakresliť krásne očné linky. Mne ako začiatočníkovi tento box úplne vyhovuje, no premýšľam nad kúpou štetca na očné tiene, myslím, že s ním to pôjde ešte oveľa lepšie.
Štetec na púder ma taktiež nesklamal, je úžasne jemný a ľahko sa s ním nanáša aj bronzer.


Ja som spokojná a túto paletku vám môžem odporučiť.
Ako ste na tom s líčením vy? :)

EN: I found this beautiful eye palette on E.l.f. cosmetics website and I totally fell in love with it. For me as a beginner in eye make-up the Beauty Eye Box was great choice! I also ordered a powder brush because I needed a new one, I have to say that this one is great because it´s really soft and application it´s easy too. The black eye pencil from palette it´s the best pencil I´ve ever had, so I can just recommend it. Now I´m looking for a lot of tutorials and still trying something new, it´s really fun and I hope that later you will see here some eye make-up from me. :) 

8 komentárov:

  1. Tie farby vyzeraju velmi pekne :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyzerá veľmi pekne, skús aj nejaký ten článok ako vyzerajú :)

    Sunrise of my life :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som z e.l.f. tiež nedávno objednávala tiene, hoci iné a som maximálne spokojná :) za smiešnu cenu, ktorú som dala je to viac než som čakala :) aj napriek tomu, že e.l.f. je často kritizovaná kozmetika...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s tým len súhlasím. už dlho som hľadala nejaké dobré tiene a tieto mi naozaj sadli. je to moja prvá skúsenosť s e.l.f. a mňa teda nesklamali. :)

      Odstrániť
  4. vyzerá to skvelé! e.l.f som ešte nemala, ale plánujem si niečo pekné objednať!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiene vyzerajú super :) od e.l.f nemám ešte nič ale určite sa na tej stránke popozerám :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne farby. Tiež mám v pláne si kúpiť niečo z tejto značky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. I've never tried Elf cosmetics before... maybe I should give them a try :)
    thanks for this post! Followed you on GFC! Hope you follow back :)

    ziainprint.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť