nedeľa 7. septembra 2014

BIRTHDAY GIRL

Plním si malé predsavzatie a to, že konečne napíšem post v deň svojich narodenín! Nemeškám dva týždne ako pred rokom, to je určite aspoň na pochvalu.
Opäť som o rok staršia, opäť treba pripísať jeden rôčik v popise blogera. Znie to tak jednoducho a pritom je za tým jeden rok, ktorý ubehol neskutočne rýchlo. V podstate si želám asi len toľko nech sme všetci zdraví, nech sa stále ľúbime, nech je svet krásny. Ďakujem vám za všetky pozitívne ohlasy na môj blog a články, neviete si predstaviť ako veľmi ma vždy potešia!
Idem si ešte vychutnávať zvyšné hodiny môjho dňa a pripájam foto s mojim výborným a chutným dielom!

It´s finally on time and I´m writing this birthday post on my birthday! Again, I´m one year older, it sounds so simply, but it´s a whole year behind this. I just wish we were all healthy and happy and love each other, because these are the most important things in my life. Also, I´m very grateful for all your comments and opinions on my blog and posts, it really makes me happy!
I´m going to enjoy hours left until the end of my day and joining the photo with my great and yummy creation!



7 komentárov:

  1. Dodatočne prajem všetko najlepšie :)

    http://www.margifashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všeeetko najlepšeníčko k narodeninkám prajem, zdravie, šťastie, LÁSKU, veeeľa úspechov v osobnom i pracovnom živote, krásne články a radosť zo života :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Looks yummy!
    <By the way, would you like to follow each other?
    If so, just visit my page and let me know!!

    XX
    http://fetish-tokyo.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť