nedeľa 28. septembra 2014

WRITING FOR

Proces písania začína malou ideou. Tá sa rodí cez ťukanie klávesnice, rozvíja sa, starne a napokon sa lúči záverečnou bodkou. Niektoré články stvoríte za hodinku, dve. S inými bojujete niekoľko dní. Prepisujete, opravujete, meníte celé odseky až ste napokon konečne spokojní. 

Okrem blogspotu môžete môj virtuálny rukopis vidieť aj na iných miestach. Dnes sa s nimi zoznámime.


Ženský lifestylový magazín Vinzine, ktorý pripravujú študentky žurnalistiky, je projekt jednej zo spolužiačok. Nám umožňuje rozvíjať svoje pisateľské schopnosti a vy si môžete prečítať kvalitné články o móde, inšpirácii, vzťahoch alebo si podľa receptu ukuchtiť chutné muffiny! 
Odo mňa si prečítate niečo o tom, ako si vybrať tie správne džínsy alebo šaty na stužkovú. Inšpiráciou pre vás môže byť aj článok o múzach módnych návrhárov.

Trošku na inú nôtu je portál Eduworld o vzdelávaní, sebarealizácii, školách a tipoch na štúdium a rôzne pomôcky. Nájdete tu články o šťastí, motivácii a rozvíjaní vlastnej osobnosti. Moje príspevky sú na témy ako napríklad efektívne písanie poznámok, štúdium cudzích jazykov, trénovanie kreativity, alebo deadliny, počas ktorých všetci pracujeme na 200%.

Klikajte, čítajte a nezabudnite poľúbiť náš Vinzine aj tu.
Veľkú pusu a krásnu nedeľu!


5 komentárov:

  1. Eduworld má teda hodně zajímavé články. mě, coby studentovi, se to hodí, tak to si pročtu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super! moc díky za tipy, strašně ráda čtu takové internetové magazíny, které mají nějakou kvalitu :) a věřím, že Eduworld se mi bude hodit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow ty siporiadne aktívna...skvelé články :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je super, že takto píšeš, ja tvorím okrem blogu občas aj nejaký príspevok na portál zelania.sk no inak nič. Popri práci by som ani neviem ako stíhala viac vecí, ale možno by sa dalo, tak uvidíme.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť