piatok 31. októbra 2014

THIS IS HALLOWEEN

Boys and girls of every age, wouldn't you like to see something strange?

Známe slovíčka od Marilyna Mansona, ktorý predvádza svoj chrapľavý hlások vo všetkých temných songoch. Každý znalec Burtonových filmov si aspoň trochu zanôtil refrén this is Halloween... Ak ste nevideli Nightmare before Christmas okamžite to treba napraviť! A vo všeobecnosti ak ste nevideli nič od Tima Burtona, aj to treba napraviť. A ten helovín je na to pravý čas.


Ono by to ani nebol pravý Halloween bez zmienky Burtona. Jeho vydávajúca sa žienka zo záhrobia alebo vzkriesený domáci maznáčik sú postavami, ktoré ostávajú v pamäti. A to nehovoriac o Edwardovi, ktorý dokonale vystrihá každý ker. Bezhlavý jazdec a Ichabod Crane alebo pásikavá móda v štýle prefíkaného Beetlejuica. K tomu opakujúci sa Johnny Depp a skvelá Helena! Nádherná hudba, pochmúrne farby a atmosféra. Na tento večer si neviem predstaviť lepší film. K tomu upečte cookies alebo muffiny, vytiahnite zo skrine tematické pásikavé legíny ala Beetlejuice (určite ich doma máte!) a ide sa na to!

Alebo idete niekam tancovať? Vyvetrať jedinečný kostým na jedinú noc v roku? No nech je to čokoľvek má to svoje malé čaro... a keď už nič iné, tak si aspoň pustite toho Mansona.

Desivý deň prajem!

3 komentáre:

  1. wuaa ta ruka to je ake maso :)

    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o Bioderma balicek, stylove hodinky a 50€ voucher, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť