štvrtok 22. januára 2015

INSPIRATIONAL THURSDAY


Čakajúc na hodnotenie z poslednej skúšky pre vás píšem nový článok. Reálne the end zimného semestra a skúškového obdobia si budem môcť povedať až po pribudnutí posledného písmenka. A tak len ďalej čakám. 
Na blogu sa zatiaľ udiali menšie kozmetické úpravy. V pravom bočnom paneli pribudli malé ikonky sociálnych sietí, kde ma môžete nájsť. Novú podobu dostali aj zmenšené instagram fotky, prostredníctvom ktorých sa môžete ľahko prekliknúť na môj profil a uvítacie logo blogu. Dizajn je celkovo taký minimalistický, neprešiel veľkými zmenami, čo sa mi páči a dúfam, že sa bude aj vám. Postupne sa snažím odstrániť svoj kreatívny blok, nabúraný vianočným relaxom, nič nerobením a neskôr hektickým a stresujúcim skúškovým. Hľadala som inšpiráciu v internetových hĺbkach a môžem tvrdiť, že úspešne. Nápady sú spísané a vy sa môžete tešiť na nové články, s ktorými sa tu už hádam konečne ukážem aj častejšie. 
Dnes je to inšpiračka poskladaná z citátov a pár random fotiek z môjho posledného týždňa. Január bol tvrdým prebudením sa do reality, no verím, že všetko perfektne zvládate! 

Prajem krásny deň a úspešné doskúškovanie!


8 komentárov:

  1. Sice nevím, jaký design jsi měla před tímto (jsem tu dnes poprvé), ale na první pohled mě velmi zaujal - tyto minimalistické, jednoduché a hlavně černobílé jsou naprosto báječné! Tvé fotky do těch z internetu perfektně zapadají. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež chválim minimalistický design, som na tom podobne, tiež čakám na hodnotenie z poslednej skúšky :)

    http://lapkindressbox.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vzhled je úžasný, čistý jednoduchý.. přesně takové mám ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem za komentár na mojom blogu. Máš to tu moc pekné, páči sa mi tvoj blog. Prajem ti, aby si skúškové dobre ukončila :)

    OdpovedaťOdstrániť