piatok 27. februára 2015

NAILS OF THE WEEK


Je tu záver ďalšieho týždňa. Čas totálne letí akoby chcel vyhrať maratón a aj keď ma písanie bakalárky čakú až budúci rok, reálne obrysy vidím už teraz, alebo skôr, chcela by som vidieť. Téma je, nápady nie sú a o tom, akú použiť veľkosť písma a okrajov nám prednášajú už teraz... uf. No dovtedy mi ešte stále zostáva celkom dosť času bežiaceho ako o život.
Na dnešný piatkový večer, predtým ako vyrazíte do ulíc, na párty alebo si zapnete film v mäkkom pohodlíčku domova, som si pre vás pripravila ukážku nových pomocníkov, ktorí skrášlili moje nechty. Som maximálne spokojná, pretože sa s nimi pracuje naozaj ľahko a vykúzlia krásny efekt!

Odkiaľ ich mám? Nuž, raz mi jedna kolegyňa blogerka dala celkom milý tip po mojom vyhlásení - ja asi nikdy giveaway nevyhrám. Asi málo pokúšaš šťastie. A tak som pokúšala a pokúšala až sa konečne podarilo! Na blogu Lenky Brišiakovej ma šťastný generátor náhodou vygeneroval hneď s prvým komentárom. A aká happy som bola keď som videla svoje meno! V poradí tretia cena v giveaway putovala ku mne domov. Pupa nail art nesklamal a ja som sa tešila ako malá. Lak na nechty a kamienky - ako málo stačí ku šťastiu. No ale aké krásne málo! Kamienky sa veľmi ľahko nanášajú a po týždni som ešte ani jeden nestratila. Lak je síce malinký no má krásnu univerzálnu farbu, rýchlo schne, čo je veľké plus a stačila by aj jedna vrstva, ja som však pre tmavší a lepší efekt použila dve. Neskôr plánujem vyskúšať kamienky aj s inými lakmi, ktoré nie sú z Pupy. Určite by bol zaujímavý nejaký nude odtieň alebo čistá biela. Ako sa páči nail art vám?

Prajem krásny piatkový večer .. a pokúšajte šťastie aj vy!


11 komentárov:

  1. pekny hrnicek:)

    PS: zvu te na svoji giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2015/02/beauty-giveaway.html#comment-form

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá to úžasne! Túto sadu som už v pupe obzerala, ale nevedela som, ako dlho vydržia kamienky, tak som rada, že ju niekto vyskúšal :D A určite budú krásne aj s nude lakom :)
    Krásny víkend!
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to ma teší! :) kamienky sú úplne v poriadku a to ich mám už týždeň. zatiaľ držia super. :)

      Odstrániť
  3. tie kamienky su v tom krasne ! :) obdivujem ťa že si to dokazala urobiť pretože ja som v tomto drevo ! :D

    pokiaľ budeš mať zaujem budem veľmi rada ak sa zapojíš do mojej giveawey o dva nahrdelniky a náušničky Giveaway!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem! ono je to naozaj veľmi jednoduché :) s tým aplikátorom sa dobre pracuje :)

      Odstrániť
  4. Šikovná, ja som na toto úplné nemehlo :D
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Great mani!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    OdpovedaťOdstrániť