streda 4. marca 2015

SHOOTING DAY III. - RICH BITCH


Pri fotení tejto série sme sa oháňali slovíčkom rich a čo iné sa k tomu hodí viac, ak nie bitch? Pár dní som premýšľala o tom, či nezmením názov príspevku, no nakoniec padlo jasné rozhodnutie. Nezmením. 
Bez toho by to nemalo tú správnu atmosféru.
Dnes je tu opäť nová séria z januárového fotenia nášho amatérskeho fashion editoriálu. Ritch bitch alebo inak honosne bohatá dáma... alebo len namyslená snobka? Ťažký kožuch a perly vylovené z mora alebo je to jednoducho skvelý úlovok zo sekáča? Tak je to. Nemusíte vlastniť milióny, aby ste mali vo svojej módnej zbierke kožúšok a ani kvôli tomu nemusíte mať výčitky svedomia pre zvieraciu ríšu. Takzvané falošné kožuchy sa dnes pohybujú po trhu rýchlosťou blesku a ja už dlhšie číham na ten svoj. Myslím, že je to zaujímavý kúsok, ktorý zahreje a zároveň oživí aj obyčajné džíny. A perličky? Doslova milujem perlové náušnice, nosím ich najčastejšie a viem, že ma neomrzia asi nikdy. Jednoduchá klasika, dodá eleganciu a zladí sa takmer so všetkým. A čo váš názor na eleganciu, perly a kožuchy?

Ak vás zaujímajú staršie časti Shooting day nájdete ich ľahko v archíve. 

A ešte poznámka na záver, bola som nominovaná na Bloger roka 2014, tak ak si radi čítate moje riadky a myšlienky veľmi ma poteší váš hlas. Za každý jeden ďakujem!



5 komentárov: