nedeľa 5. júla 2015

WHITE SHIRT


Outfitový článok tu už nebol veľmi dávno. Keďže je môj blog akási všehochuť nájdete tu všeličo. A dnes aj nákupnými maniačkami tak často úžasne intonovaný aufit, oufuk niekedy aj aufuk. Klasické vymenovávanie toho, čo mám na sebe a prečo to mám na sebe ma nebaví. Myslím, že ani vás. Veď prečo? Asi preto, že vonku je nehoráznych 30 a viac. Ale nevadí, o tom je leto. A asi preto, že pohodlie je moja priorita a táto blúzka a svetlé šortky to maximálne poskytujú. 

Štvrtková Nitra priniesla úžasné kapučíno s jemnou nadýchanou penou, no aj vyliatu ľadovú kávu. Čerstvú šťavu so zázvorom, na ktorej som si výborne pochutila a ak máte možnosť utratiť nehorázne 2 eurá za jednú z týchto štiav s názvom UGO, konkrétne v Mlynoch, neváhajte. A palacinky! Áno, božské palacinky na slaný alebo sladký spôsob. Ja som bola opäť verná svojej známej tuniakovej a ako som spomínala v predošlom článku o stereotypoch, nesklamala. A že je tuniaková palacinka niečo divné? Nie, je to tá najlepšia dobrota a kto nevyskúšal, nech nesúdi.

A Nitra priniesla aj opätovnú ukážku mojej horlivej lásky k shoppingu. To prechádzanie sa medzi stále rovnakými kúskami ma už akosi prestáva baviť. Aj vám sa zdá, že je ten sortiment stále podobný? Niekedy sa viac pobavím v sekáči alebo u obyčajného číňana. Hlavne ten číňan nedisponuje hviezdnou kvalitou, ale aj tam sa dá niečo objaviť a zároveň sa milo zabaviť na kreatívnych názvoch voňaviek, nápisoch na tričkách alebo divokých ozdobách. No a sekáč, ak sa vám podarí uloviť kúsok za doslova pár eur, ešte k tomu kvalitný a pekne padnúci, to je oveľa väčšia radosť z nakupovania, ako už tisícikrát videný New Yorker alebo Gate. Ale nesúdim úplne, aj tam sa dá natrafiť na niečo zaujímavé.

Z týchto fotiek sa veľmi teším, sestra už získala o niečo väčší skill v ostrení a dúfam, že sa nám niečo podarí aj nabudúce. Verím, že sa vám takisto zapáčia, že si užívate slnečné dni a prajem krásny zvyšok nedele! P.S. - #nomakeup

blúzka: H&M / šortky: číňan / sandálky: Poľsko / hodinky: Avon / kabelka: Oriflame / okuliare: letnyhit.sk


16 komentárov:

  1. nice sunglasses!

    _______________________
    www.justynapolska.blogspot.com
    fashion fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aká si krásna...ty si taká žena, že tebe to pristane aj v tých horúčavách! :-) No a so sekáčmi si to trafila! Mala by si ísť kuk do Ba, do vintage shopu, tam ešte len budeš ochkať...tak ako ja :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem! :) a aj za tip, hádam sa tam niekedy pozriem :)

      Odstrániť
  3. Veľmi pekné a svieže fotky! :)

    baribircak.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. moc krásný outfit:) ty brýle se mi líbí.)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásna! a zaľúbila som sa do tvojich slnečných okuliarov :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  6. naprosto rkásný outfit! moc se mi líbí ta kombinace ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. nádherný outfit a brýle! :))
    http://worldbyanett.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veľmi vydarený letný outfit! Pristane Ti to. :-)
    Budem rada, ak sa zapojíš u mňa na blogu do prebiehajúcej súťaže s témou "Farebné leto".
    Podrobnejšie info tu:
    https://www.facebook.com/katharinefashionisbeautiful/posts/949750498378371
    Prípadne viac aj u mňa na blogu.
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť