utorok 3. novembra 2015

HELLO NOVEMBER


@cokinelle

Október za nami. November pred nami. Ako to letí. 
Posledné dni som trávila v mojom Poľsku. Tí, čo ma čítate už nejaký ten piatok možno viete, že tam mám svojich príbuzných a v podstate väčšinu rodiny. A tak som posledné dni trávila s mojimi obľúbenými krpcami pozeraním rozprávok. A že mi to chýba. No po každom voľne a oddychu príde opäť facka od reality, haló, škola volá, povinnosť volá. Trošku drsne nazvané, no ja mám vždy ten pocit krutého prebudenia. Ako to letí. Zase.

No kruté prebudenie sprevádzajú aj krásne slnečné dni a krásna jeseň. Opäť ma presvedčila o tom, že mám veľký dôvod milovať ju. Niekedy sa maličkosti tvoriace radosť nachádzajú priamo za oknom. Alebo doma, v podobe tej voňavej sviečky, ktorú si večer zapálite alebo toho voňavého čaju, ktorý tak netrpezlivo zalievate horúcou vodou. Maličkosti. Ako vždy hovorím. A píšem. Venujte im pozornosť.

Prajem vám krásny týždeň!

12 komentárov:

  1. nice photosmix:)

    ________________
    perfect look
    blog.justynapolska.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi rýchlo to letí :/. ale treba si užiť to obdobie, aj ja milujem jeseň a je nádherná! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som sa práve dostala cez to, že skončilo leto a zrazu tu už je november a s ním aj vianočné reklamy :D neviem kde som bola doteraz :D
    www.danycuks.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tie skoré vianočné reklamy a výzdoby v obchodoch fakt nemusím. :D a ťažko sa verí tomu, že už je fakt november. :D

      Odstrániť
  4. Mne utiekol posledný rok neskutočne rýchlo, až sa mi to nechce veriť. A veru, maličkosti si treba ceniť. Tie my niekedy dokážu spraviť ešte väčšiu radosť, než "väčšie" veci. :)

    Nicol
    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj mne to veľmi rýchlo ubehlo a stále aj uteká a presne máš pravdu, maličkosti vedia vyčariť úsmev na tvári :)

      Odstrániť