nedeľa 31. januára 2016

DARLING FOR COLD DAYS


Takmer by som zabudla na tohto pomocníka! 
Prvá veta vypadla ľahko ale čo ďalej? Sedím tu už pár dlhých minút a akosi ma múza nekope. Recenziu na knihu dokážem napísať na jeden šup (ozval sa pravý nefalšovaný knihomoľ), no pri krémoch alebo kozmetike je to už horšie. Vonia pekne, to sa mu odoprieť nedá. Aj keď mi spočiatku ešte pri vzorke veľmi nepadol do nosa, neskôr sme sa skamarátili lebo pomohol mojej utrápenej suchej pleti zo zimy. Rozumej to tak, že inak sa lesknem v slnečných lúčoch, no akonáhle príde jeseň a zima, trpím a hydratujem. Dobre, preháňam. Netrpím ale na pleti mám reálne suché miesta a táto mandľa, ktorá je v prvomrade určená pre citlivú pleť, mi hlavne na jeseň a v zime dosť pomohla a pleť zjemnila.
Vidím, že blogerská múza sa trošku rozbehla.
Krémik som mala najprv ako vzorku, neskôr som si ho vďaka spolupráci s Weledou mohla vyskúšať v plnom balení. Zapáčil sa mi najmä jeho efekt krásne hebkej a mäkkej pleti. O Welede som už kedysi písala a kto čítal vie, že ide o čisto prírodnú kozmetiku. Získali si ma najmä svojím prístupom a celkovo tejto značke a ani mandľovému krémiku nemám čo vytknúť. Prežila som s ním jeseň, zimu a stále ho používam. Aj keď sa vyrážky vyskytnú, pleť aspoň nemám suchú, napnutú. S tými menšími vyrážkami to už musím poriešiť inak. Nuž, niekto by si myslel, že to po puberte skončí, no ono nie. Poznáte to?

Kozmetické články tu nevidieť pravidelne, no ak by ste mali špeciálne želania, rada vám ich splním. Ak sa mi teda podarí vzkriesiť moju múzu a rozšíriť slovnú zásobu od vonia pekne po páči sa mi. A 30 ml vyzerá ako malé množstvo, no krém mám už aj viac ako mesiac a stále je ho dosť. Na celú pleť vám stačí naozaj kúsok. Poznáte Weledu? Už ste nejaký produkt skúšali?

Krásny zvyšok víkendu!

15 komentárov:

  1. Nice produckts !

    _________________
    www.justynapolska.com
    Fashion&Makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krémik mám aj ja a zamilovala som sa doň :) Skvelý článok!
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobre sa čítaš! :) -R

    http://haandro.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hoci si písala, že ťa múza nekopla, aj tak sa tvoj článok (ako vždy) čítal veľmi dobre :))

    Bari Bircak

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám Weledu a jejich řadu moc ráda, hlavně tuto mandlovou řadu, ta mi sedí nejvíce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ako sme dostali na stretnutí všetky tie vzorky pleťových krémov, tak ma celkovo nejak nezaujali. Jedine tento sa dal celkom zniesť, ale tie ostatné mi ako keby ťahali pleť, vytvorili na pleti taký zvláštny film, ktorý sa nie a nie vsiaknuť :(. Inak ma od nich celkom zaujal krém Skinfood a stále naň pokukujem, keď som v DM :D. Z našej spolupráce však nič nebolo, lebo aj keď mi Saška napísala, že mi produkt, ktorý som si vybrala príde, stále akosi nič. :) Ale veľmi som si od nich obľúbila mlieko a vodu z čistiacej pleťovej rady, takže tie si budem kupovať stále dokola! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne práveže tie krémy celkom vyhovovali, dovtedy som si nevedela nájsť žiaden čo by mi tak sadol. a aj u mňa bol problém s odosielaním, no po niekoľkých mailoch sa to poriešilo a produkt mi napokon prišiel :) skús sa jej ozvať, že to ešte neprišlo, možno nejako pošta štrajkuje :D a to mlieko a voda boli úžasné, tiež sa na ne chystám :)

      Odstrániť
    2. mne tiež sedia tie krémy a tiež mi nič neprišlo :D a to mi písali že mam napísať recenziu a to mi nič nedošlo ... som im to aj písala :D

      Odstrániť
    3. treba sa im ozvať :D mne vtedy písali, že bol problém s poštou. tak neviem, no krém prišiel, síce neskôr ale dostal sa ku mne :D

      Odstrániť
  7. Weledu jakožto přírodní kosmetiku mám fakt ráda :) až na ty ceny¨
    www.andie-chambers.com

    OdpovedaťOdstrániť