streda 6. januára 2016

LET ME THINK ABOUT 2016


Novoročné predsavzatia si nedávam. A teraz som zbúrala celý novoročný nádych.
No priznajme sa. Aj tí, čo nemáme to do list na nový rok sa predsa len neubránime istým motivačným myšlienkam.
Mám pravdu? Keď odbije tých dvanásť a mne sa to tento rok podarilo dotiahnuť do úspešného nebolehlavového konca, myslím často na jedno, byť šťastná a mať okolo seba tých najbližších. Áno, aj ja som v hĺbke duše len obyčajný romantik, čo sa ružovej nebráni. No aj tak preferuje čiernu.
Novoročné predsavzatia sú akýsi trend, no spomeniete si na ne aj v septembri? V júli? V auguste? Naozaj napĺňam to, čo chcem? Snažím sa byť tým, kým chcem byť? Alebo kým som ešte na začiatku januára chcela byť? Už som sa stihla upísať pár challengom, no to nie je len o tom, čo budem robiť.
A tak som si povedala, že v roku 2016 chcem byť menej mrzutá, ešte viac vďačná, chcem vedieť akceptovať svoje pocity a nechať ich prúdiť, nenadávať si za to, že zase plačem, že so mnou hádžu hormóny, že mi je nanič. Akceptovať a nechať ísť. Mať ešte viac pozitívnych myšlienok a nebáť sa. Tak. A ako ste na tom vy? Samozrejme, ešte spraviť skúšky, napísať bakalárku a zoštátnicovať.
Zatiaľ prajem krásny týždeň!
A napíšem aj o spomínaných challenge, možno sa inšpirujete aj vy.

(Zdroj: pinterest.com, weheartit.com)

8 komentárov:

  1. lovely mix <3

    ____________________________
    blog.justynapolska.com
    Fashion & makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekne napísané, ale ja keď pomyslím na tie štátnice, tak mi je mdlo a vravím si, mohlo by prísť niečo lepšie, čo ma vytrhne z tej cesty, čo si MUSÍM prichystať, aby som sa im vyhla :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím, že nevyhneš :D mysli na to, čo bude potom! že bude pokoj, konečne :D :)

      Odstrániť
  3. Moc hezký článek, myslím, že i když se tomu taky občas bráním, tak předsevzetí mají na nový rok přece jenom nějaké kouzlo :) a černá je nej, jojo!
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jej super, challenge mám rada, tak som zvedavá čo to bude. :-)
    Tento rok si žiadne ciele, predsavzatia ani nič podobné nedávala..minulý rok som mala a aj som ich splnila, aj keď jeden mi nevydal, ale tiež sa splnil pred tromi dňami. :-D

    http://alfa-lu.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť