nedeľa 14. februára 2016

A DAY FULL OF HEARTS


How lucky I am to have something, that makes saying goodbye so hard.

Nemyslite si, že som na vás v tento srdiečkový deň zabudla.
U mňa je na programe asi len večerný Patrick Swayze a Baby, která nebude sedět v koutě. Klasika.
Inak som strávila obyčajnú nedeľu. Dohnala zameškané seriály a opäť sa uistila v tom, že ani dnes nebude ten deň, keď čistý dokument popíšem pár slovami k bakalárke. Možno nabudúce.
Veľmi ma potešili a zároveň inšpirovali vaše komentáre na posledný post s fotografiami. Asi vážne neboli až také zlé. Trošku to nakoplo moju dušu fotografa amatéra a dúfam, že takých postov bude do budúcna viac. Takisto dúfam, že zajtrajší nákop od reality prežijem. To bolo trochu mimo kontextu no myslím, že nie som jediná kto sa chystá zajtra vyštartovať no nového semestra. Držím nám palce.
Mám niekoľko nápadov na články, no vedzte, že ak sa náhodou zase pár dní neozvem, buď ma zhltol Word, snažím sa zosúladiť režim hore dole vysokoškolského života, alebo sa túlam v kraji prokrastinácie.
Toť malý kúsok odo mňa na dnes. A potreba opäť sa podeliť o pár viet a myšlienok. Nezabúdajte, že ste krásne a že na Valentín netreba vždy dvoch. Alebo áno? Ten druhý však môže byť aj dobrý pohár vína, kniha, poriadny voňavý kúpeľ, alebo ten Patrick, čo bude dnes tancovať v HD kvalite. Doužívajte dnešný večer. Krásnu nedeľu!

(Zdroj: Pinterest.com)

6 komentárov: