utorok 23. februára 2016

SPONTANEOUS


Milujem spontánne písanie. Keď vás nakopne tá prenasledovaná múza a zrazu máte pred sebou článok. Prúd slov, myšlienok, čiarok a bodiek. Spolu vytvárajú inšpiratívny celok a vy ste ho ani nemuseli plánovať. Podobne funguje aj tento blog. Sadnem a píšem. Takto vznikajú články, ktoré si v nostalgických chvíľach rozkliknem v archíve a spomínam na pocity, backgroundové situácie vzniknutých odsekov. A nehanbím sa za ne. Sú mojou časťou, časťou toho, čo som chcela zdieľať do sveta. A istý podiel má na tom aj kus tej spontánnosti. Mám niekoľko tém, nápadov, no ak nie je slina, nie sú slová na papieri. Poznáte to?
Možno hviezdy nie sú v správnej konštelácii alebo mňa len zase vyhodila z rytmu škola.
A povinnosti, nemenovaná vec na Bé, ktorá stále čaká niekde v tej správnej konštelácii. Súhrnom týchto vecí vzniká prokrastinácia. Čarovné slovíčko, rozširujúce sa s modernou dobou. Cez víkend som vylihovala v Brne a užívala si neuveriteľne krásne slnečné a teplé počasie. Zvyšné dni som vylihovala v Nitre a sledovala True Detective
A takto sa motám a pomaly si uvedomujem, že ma doháňa realita, slovo na Bé a že sa už naozaj musím rozhýbať. A keďže nemám fotky, ktoré by spestrili tento spontánny post, pridávam obľúbenú koláž  a lá instarandom.
Instagram spestrí každý random. Prajem vám krásne dni!


16 komentárov:

  1. Prvá fotka je naozaj nádherná! Aj tebe krásne dni :)

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway s Weledou a budem veľmi rada, ak sa zúčastníš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. opäť inšpirácia z Pinterestu na doplnenie :) ďakujem krásne!

      Odstrániť
  2. spontánne články sú super presne ako si ich opísala. No ja sa ich bojím písať, aby som neupustila zo súkromia viac ako chcem :D vzájomné sledovanie? :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to máš pravdu :D potom si to treba po sebe dobre prečítať :D a môže byť :)

      Odstrániť
  3. Milujem tento typ článkov ♥ Veľmi rada čítam o myšlienkových pochodoch ľudí, nielen o kozmetike, ktorú radi používajú a podobne :) Knihu si musím pridať do wishlistu :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja! a ďakujem :) knihu odporúčam, bola výborná :)

      Odstrániť
  4. to nakopnutie poznám! moja múza má väčšinou veršovanú podobu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja väčšinou uvažujem nad tým, o čom budú ďalšie články,i keď bohužiaľ veľa nápadov nemám a momentálne pridávam väčšinou len interview... Ale sem tam prihodím aj článok, ktorý zbúcham za 5 minút. :-D Len samozrejme vždy na článok musí byť chuť. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja nápady aj mám ale akosi nestíham :/ a niekedy neviem ako zrealizovať tak, aby som bola spokojná :D a áno, chuť musí byť inak to nie je ono. :)

      Odstrániť
  6. Hmmm veru tiež poznám ten pocit. :) Na nezaplatenie ;) Pekný článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tiež veľmi rada píšem spontánne články, na hocijakú tému, ktorá ma napadne a taktiež takéto články veľmi rada čítam:) Mimochodom, krásne fotky:)

    Chcela by som ťa pozvať na môj blog, na ktorom práve prebieha giveaway o balíček kozmetiky od Avonu Saja Frey blog- GIVEAWAY :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To Bé nás stále akosi máta, no vedz, že nie si v tom sama :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to ma teší, no to Bé je akurát tak blé a ja dúfam, že čoskoro to budeme mať za sebou :D :)

      Odstrániť