streda 2. marca 2016

GET YOUR OWN INSPIRATION


Chcela by som byť inšpiratívna. Produkovať krásne fotografie, odseky myšlienok, pritiahnuť vás k slovám. No nemám čas. Nemám fotografie. Píšem viac ako je zdraviu prospešné. No na blogu aj tak svieti ešte februárový random post.
Môj posledný týždeň bol v štýle klávesnica, word, zelený čaj, och! bakalárka, klávesnica, word, článok, word, článok... a podobne. Rozbehla som sa celkom slušne a môj životopis sa so všetkým šťastím opäť rozrastie o akúsi kolónku, no som zvedavá, ako dlho mi toto tempo vydrží. Chcela som vyskúšať, tak skúšam. A keď tu tak sedím a spoločnosť mi robí náhodný pohár vína, ukoristený počas prechádzky kuchyňou, premýšľam, ako sa máte vy, moje čitateľky.
Čo vás trápi? Čo vás teší?
Keďže sama potrebujem trochu motivácie, a priznajme si, motivácia nikdy nie je zlá, pridávam dnes len citát. Jednoduchý inšpiratívny citát. Zoberte si z neho čo len chcete. Slovo, bodku, celú vetu, celú myšlienku. Pretože naše mysle a naše individuality sú tak rôznorodé, že aj obyčajné slovo, či znak môžeme vnímať na milióny spôsobov.
A na tú svoju výnimočnú individualitu nikdy nezabúdajte.
Prajem krásny zvyšok stredy a zase sa niekedy spontánne ozvem.


(Zdroj: Weheartit.com)

13 komentárov:

  1. pekný citát :) ja sa toho držím :) ak by si chcela poradila by som čo sa týka tej inšpirácie - objavila som sociálnu sieť podobnú ako je Pinterest - volá sa to - We heart it - je to ešte lepšie ako Instagram. Ja som včera na tom strávila celý večer :))

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) a poznám, aj publikované obrázky sú z toho :) je to skvelý zdroj inšpirácie.

      Odstrániť
  2. Krásny článok :)
    www.vanesasworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Držím palce pri písaní tej bacalárky! :) A citát je super a hlave má inšpiratívnu myšlienku teda aspoň pre mňa ;)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super napsané, krásně se to čte ! :-))

    mrkni na muj blog o modelingu
    http://bephmodel.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť