piatok 6. mája 2016

NAKRESLI SI SVOJU ROZPRÁVKU


Kreatívnym ľuďom treba poskytnúť priestor, a tak dnes s radosťou predstavujem tvorbu kamarátky.

Nakresli si svoju rozprávku. To znie super, však? Stačia vám pastelky a môžete sa ponoriť do vlastných farebných snov. Trend antistresových omaľovánok ma nejako obišiel. No viem si predstaviť, že dopyt po pastelkách rapídne stúpol a stránky s čiernobielymi obrázkami sa predávali viac ako knihy. A vyfarbovali všetci. Záhrady a tak. A myslela som si, že mňa to fakt obišlo, no keď tá deva v čiernom nadhodila na jednej prednáške, že mi môže v rámci PR ponúknuť omaľovánky, moja duša bola zapredaná. Možno preháňam, no kreslí ako malá bohyňa a môjmu oku sa to naozaj veľmi páči.



Slovenská tvorba, originál a navyše krásne fashion obrázky, do ktorých sa jednoducho zamilujete. A môžete si tvoriť a kresliť na voľných stránkach. Keď sa na to pozriem z toho psychologického kútika, budete sa cítiť zase ako dieťa a chvíľu budete reálne premýšľať len nad tým, akú farbu zvolíte. Tieto malé rozhodnutia sú maximálne relaxujúce. Užívala som si dumanie a ťažkú voľbu medzi tyrkysovou či ružovou, mašľu červenú alebo modrú, kvety v klasických farbách alebo v úplne surrealistických. Je to mega oddych. Asi také slová by som použila. Sedieť nad inými papiermi ako nad tými štátnicovými je veľmi fajn. Vyfarbovať chvíľu plné cyklaménové pery namiesto mojej snahy vysloviť nemecké Neue Einlaufende Zeitung, zapamätať si vydavateľa či opätovné zavedenie cenzúry je takisto veľmi fajn.

Máte chuť vyfarbiť si svoju vlastnú módnu story?

15 komentárov:

  1. Bože tak tie sú neskutočné nádherné! Ja som v poslednej dobe celkom závislá na antistresových z Emmy:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je super. Ja som ešte veľmi nepodľahla trendu antistresových omaľovaniek :D
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. omaľovánky sú skvelé! ja som na vianoce dostala antistresové, ale už na ne akosi nemám vôbec čas..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja momentálne tiež nie :/ ale je super sa k nim zase vrátiť, ja to určite plánujem :)

      Odstrániť
  4. Tak tady ty omalovánky jsou nejkrásnější, jaké jsem zatím kdy viděla! Paráda!

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vždy čítam na mobile, poviem si: okomentujem, keď budem na pc a vždy zabudnem! Takže až teraz, keď ani neviem, čo napísať. Jednoducho nádhera. Vivien sledujem na insta a raz za čas (keď si spomeniem ako s tým komentovaním :D) pozriem aj blog. Ale už len jej instagram je mega, takže nie je o čom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, že si si teda spomenula :D :) a áno, Veronika je super, či na instagrame, na blogu, alebo aj v skutočnosti :)

      Odstrániť
    2. ako pekne ma tu ohovárate dievčatá, ďakujem vám, vy obe ste tiež mega a veľmi rada vás sledujem! :)

      Odstrániť