štvrtok 11. septembra 2014

WHAT´S NEW?

Dlhá hustá hriva a vysoké louboutinky, elegantne si kráča s horúcou kávou do práce. Och, nie. Iný denníček. Aj keď mám dvadsaťjeden louboutinky stále nevlastním a do práce si denne ešte pár rokov kvôli študentským plánom vykračovať nebudem. No nesťažujem sa. Mám tú najlepšiu rodinku, priateľa a kamošky, ktorí na mňa nezabudli a potešili ma viac ako som očakávala.
Niečo som vám nafotila, môže poslúžiť ako inšpirácia na obdarovanie iných alebo aj samých seba! (:


Knihy zbožňujem, čítam čokoľvek a čítam stále. Preto darčeky v podobe nových príbehov maximálne potešili chlopne môjho knihomoľského srdiečka. Dilema "čo otvoriť ako prvé" bola neskutočne zlá, vyhrala však kukučka na ktorú som už dlho zvedavá. (No ako sa poznám, začnem si listovať a čítať aj v ostatných.)


Samozrejme kozmetika, telových krémov nie je nikdy dosť! A k tomu krásna šálka, ktorá mi bude spríjemňovať dlhé zimné večery na študentskom priváte.


Dokonalá kabelka pôvodom z F&F. Robí mi spoločnosť posledný týždeň a teším sa z nej stále viac. Je pevná a zmestím do nej naozaj veľa vecí, aj keď to možno na prvý pohľad tak nevyzerá.


A na záver výrazný rúž od Astoru a jemnučká taštička, ktorú využijem hlavne na potrebné drobnosti a kozmetiku do kabelky.

Rok mi pribudol, sláviť a pripíjať si šampanským budem ešte v piatok. Teším sa na sľúbený cheesecake a hádam si sfúknem aj nejakú tú sviečku.

Ďakujem vám krásne za priania v predošlom poste a prajem krásny zvyšok dňa!



9 komentárov:

  1. Volanie kukučky som dala na narodeniny tento rok kamarátke aj ja :) A kabelka je ozaj krásna, minule som sa v tescu bola pozrieť, ale nejak som si ju nevšimla...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oh my, I fell in love with your gold pen!

    CALL US WHATEVER
    New Post: LAILA

    xo,
    -Anita

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Samé krásné věci. Knížky taky miluju a Volání kukačky si chci také přečíst :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/new-in-august-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekné fotky a tá kabelka vyzerá krásne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. skvelé fotky, alchymista má mega obal!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. kabelka je naozaj krásna!

    lookjournals.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. to sú krásne darčeky!!! :).
    ten rúž má nádhernú farbu!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To Volanie kukučky práve čítam po anglicky, dostala som tú knihu na Vianoce a nejako ju neviem dočítať, čakala som od toho viac akcie, ale uvidíme, možno ma ešte knihy prekvapí.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť