štvrtok 5. februára 2015

SHOOTING DAY I. - THE STRIPES


- I think that playing dress-up begins at age five and never truly ends. -

Spomínate si na časy nariasených šiat, veľkých sukní, rôznych farebných kreácií, nedostatok nohavíc a takmer vždy to bola princezná? Blond alebo tmavé, dokonalá tvár a postava, sedávali na poličke alebo vo vlastnom domčeku, dávali sme im mená, úlohy a životné povolania. Ich osudy sa menili každý deň. 
Ženy v období malých dievčatiek obliekajú svoje bábiky, časom sa z nich stávajú dámy, ktoré obliekajú sami seba a niekedy možno aj iných. Táto hra je nekonečná. A my sme sa takto hrali, kombinovali a fotili, a dnes máte možnosť vidieť prvú časť nášho photoshootingového dňa, ktorý bol viac zábavou ako povinnosťou.

Naša bábika má meno Barbora a skombinovali sme trendy pásiky s jednoduchou čiernou. Trošku sme to rozbili červenou stuhou a masívnym farebným náhrdelníkom. Okuliare boli menším paradoxom pri oknách za ktorými padal hustý sneh. Sukňa má krásny materiál a pevne drží svoj tvar do áčka, ak by ste chceli je z Asosu. A košeľa myslím, nechala prázdne miesto na vešiakoch New Yorkeru. 

Tak čo poviete, vydarili sa? V druhej časti uvidíte niečo zo zákulisia, pripravujem takzvaný backstage post, kde dostanete aj menší tip na to, ako si vyrobiť vlastné odrazky.


8 komentárov:

  1. Prekrásne fotky, posledná je úplná topka, Barborka je krásna bábika :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. překrásné fotky! :)

    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svou GIVEAWAY :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkné fotky a supr koobrc! :-)


    <a href="<a href="http://handbagforladies.blogspot.cz/</a>Handbag for ladies</a>

    OdpovedaťOdstrániť
  4. prvni fotka je skvela!:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2015/02/beauty-giveaway.html#comment-form

    OdpovedaťOdstrániť