utorok 12. augusta 2014

LITTLE THINGS

Sú krásni, praktickí a voňajú nádherne. Nehovorím však o širokých ramenách a svalnatých hrudníkoch. Na mojej poličke sa udomácnilo zopár produktov, ktoré som si skutočne obľúbila a rada ich predstavím aj vám.

Magazín EMMA moju pokožku asi nezjemní, no úplne ma dostala tá obálka. Farebná, letná a dokonca s krásnou Tami. Články nesklamali a pri beauty stránkach plných úžasných topov a košielok som sa zmohla len na obdivné och ach. 


Krém na ruky od Avonu, okrem toho, že prekrásne vonia má aj dokonalý obal. Naozaj dokonalý. Bola to láska na prvý pohľad a ja ho s radosťou používam každý večer pred spaním a niekedy aj počas dňa.

Biely lak na nechty, som si akosi zamilovala práve toto leto. Kedysi na mňa pôsobil zvláštne, dnes sa hodí takmer ku všetkému a s jemnými zlatými doplnkami vyzerá super. Bonusom je opálená pokožka na ktorej vynikne ešte oveľa viac.


Ziaja sprchový gél s olivovým olejom, pri ktorom máte pocit, že je to hádam ten najjemnejší sprcháč na svete. Je trochu hustejší ako iné sprchové gély a pokožka je po ňom naozaj jemná. Objavila som ho v jednej poľskej drogérii ako posledný kus a tú kúpu určite neľutujem.

Čo vy a vaše maličkosti? Prajem krásny deň!


8 komentárov:

  1. jéj, pekné :) ja som si dnes kúpila konkurenčnú kamošku Evu :D tak príjemné čitko :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dámy. Ani Emma ani Eva... Čítajte vinzine.sk ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak dufam bolo prijemne citanie!

    http://donnaiveh.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten Zjaja sprcháč mám teraz, je to prvá vec, ktorú som si od tejto značky kúpila a veľmi sa mi páči tak jeho vôňa, ako aj penivosť a neviem, celkovo som spokojná, dokonca vlastne som veľmi ale fakt veľmi milo prekvapená.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť