piatok 17. októbra 2014

OH, MY LOVELY TIGHTS

Konečne článok! Toľko k úvodu.
Dnes to bude o pančuškách. Povinná jesenná výbava pokiaľ si chcete po uliciach cupkať v sukni, šatách alebo krátkych šortkách. Či už čierne, farebné alebo rôzne vzorované, všetky prinášajú nekonečný príbeh o postrachu každej nestíhajúcej ženy - očko! 
Objaví sa práve vtedy, keď si ho naozaj nemôžete dovoliť. Ako napríklad pred silvestrovskou párty, na ktorú už aj tak meškáte vyše pol hodiny, pretože ste zápasili s nepoddajnými vlasmi a keď sa už konečne dostanete k malým čiernym a hotovému make-upu, bodkou na záver sú jemné pančušky, opätky na nôžky a šup do sveta! A vtedy to príde, očko! A hromžíte na všetky kúty sveta a ďalšiu pol hodinu strávite vyhádzaním celej skrine v rámci pátračky po nových pančuškách. 
Ach, áno, klasické ženské problémy.


Pančušiek som odskúšala už niekoľko a poviem vám jedno, na cene absolútne nezáleží. Môžete za ne dať euro alebo aj celých osem a roztrhnú sa rovnako. Už párkrát sa mi osvedčil lacnejší variant. Aj dvojeurové pančušky sa môžu kvalitou priblížiť tým osemeurovým a keď sa vám roztrhnú, bolí to menej.

Na plnej čiare ma sklamala Gatta. Človek by očakával, že krásne čierne pančuchy za osem eur aj niečo vydržia. No, nevydržali. Mohli mať akýkoľvek krásny vzor, roztrhli sa už pri prvom obliekaní. A po druhej rovnakej skúsenosti som mala naozaj dosť.
Na druhú stranu celkom v poriadku bola kúpa v F&F. Roztrhli sa síce aj tak, no stihla som v nich pochodiť niekoľko kilometrov pred typickým osudným koncom.
Celkom milo ma prekvapili silónky so srdiečkami z Lidlu. Mnohokrát tam nájdete naozaj zaujímavé veci. Zatiaľ sú v pohode a očká svoj útok ešte nezahájili.
Môj posledný úlovok sú čierne hrubšie pančušky na jeseň z Beponu. Využila som milú ISIC študentskú zľavu, stáli ma 5 eur a hneď na druhý deň som skúšala. Kvalita dobrá, sú naozaj jemné a veľmi dobre sa nosia. No predavačka ma svojimi slovami netrhajú sa len pobavila. Očko sa mi však spravilo na chodidle. To až taká katastrofa nie je, dá sa to opraviť a prirodzene, ani to nie je vidieť. Takže som zatiaľ celkom spokojná, pokiaľ to nie je obrovská diera na stehne (aj to sa mi už stalo, dokonca počas tanca na parkete) všetko je alright.

Pančušky vedia potrápiť, prekvapiť, menia sa aj trikrát na poslednú chvíľu pred odchodom, nakupujeme ich stále a tých obyčajných čiernych nie je nikdy dosť.
Ako ste na tom vy? Máte nejaké extra netrhavé tipy? Sem s nimi!


8 komentárov:

  1. nice !!!!

    ___________

    fashion in black&white
    www.justynapolska.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Akurát si mi pripomenula, že by to chcelo zaobstarať si nové :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moj netrhavy tip je taktiez Tesco, alebo F&F, tie hrubsie mi vydrzia mesiac pri kazdodennom noseni, avsak vedia na nich vzniknut nepekne zmolky :( btw, podla mna by diera na pancuchach nemala mat taky pekny nazov ako (nezne)ocko :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. znie to lepšie ako diera. aj keď reálne je to nanič aj pri diere, aj pri nežnom očku. :D

      Odstrániť
  4. nice one i like it!
    check out our blog too :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pokud silonky nebo punčocháče, tak zásadně nakupuju v F&F (Tesko). Ať už ty zimní - černé, nebo i ty průhledné mi vyhovují nejlépe. Jsou pohodlné, zas tak snadno se neroztrhnou a hlavně nejsou moc drahé:)
    °°Instantní krása°°

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc pěkný článek! a moc povedená fotka!:)

    OdpovedaťOdstrániť