piatok 12. júna 2015

MAKEUP REVOLUTION EYES


Konečne! článok o paletke. Trvalo mi dlho kým som sa rozhodla akú vlastne chcem, keďže sa nelíčim denne a plánovala som ju využívať len tak príležitostne. Cena rozhodla. Samozrejme, ešte predtým som odpozerala a odčítala asi milión recenzií.. áno, som presne TEN typ rozhodného človeka. Vyškrtla som Zoevu a rozhodla sa pre Makeup Revolution. Po viac ako troch mesiacoch s mojimi úžasnými makeup skillmi vám môžem konečne (po skúškovom a po objavení fotiek) odprezentovať moje dojmy. 


Paleta má skvelé tiene. Majú krásne farby, tri sú matné zvyšok je trblietavý, čo mne osobne neprekáža no pre niekoho to môže byť problém. MUR má však aj palety kde sú len matné očné tiene, takže si treba len vybrať. Ja som so svojím výberom spokojná. Paletu používam naozaj len príležitostne. Napríklad niekam večer von, bežne cez deň sa vôbec nelíčim, takže ak ste ako ja a hľadáte niečo celkom kvalitné za dobrú cenu, za mňa má MUR jednoznačne áno.


Nakupovala som cez webstránku krasotika.sk kde vám pribalia aj takúto milú kartičku s menom človeka, ktorý pre vás balíček pripravil. Takže, Martin, ďakujem ti za paletku! Dorazila veľmi rýchlo, bezpečne, nezlomená! Na to si treba dávať pozor, keďže to nie je úplne najlepší obal pre očné tiene. Ale nevadí, je celkom milý, minimalistický
Čo bolo pre mňa najdôležitejšie - dobrá pigmentácia, aby tiene príliš nesypali, sýte farby aj na očných viečkach a poriadna výdrž. Po mnohých líčeniach som si overila, že tiene majú skvelú pigmentáciu, čo sa týka sypania, opadáva z nich celkom dosť prášku, z niektorých tieňov je to menej z iných viac, no vždy si pred nanesením tieňa na viečko štetec ako keby oklepem o chrbát ruky, tak sa zbavím nadbytočného prášku a potom už tieň nesype napríklad pod oči ale drží sa na viečku. Farby sú skvelé, nesplývajú, dajú sa pekne tieňovať a výdrž je taktiež veľmi dobrá, no odporúčam zakúpiť si ešte bázu pod tiene, ja používam Essence - I love stage, ktorá bola naozaj lacná a som s ňou veľmi spokojná. Tiene vydržia dlhšie a na viečkach nesplynú. Čo viac k tomu? Nie som veľký beauty blogger a ani nevymýšľam veľké makeup kreácie, ale na moje jednoduchšie líčenia a zvýraznenie očí mi táto paleta bohato stačí. Dobre sa s ňou narába, dokopy využívam asi tri štetce, takže naozaj nie som mega profík, ale celkom ma to baví a pokiaľ sa mi podarí skvelá očná linka, to je radosti!


Tu môžete vidieť, že tiene sú naozaj pekne pigmentované. Radosť mi robí najmä tien čierny s ktorým sa dá dokonca nakresliť krásne tmavá linka na oči. Najbledší tieň často používam na celé viečko ešte pred líčením ako takú druhú bázu, ktorá všetko pekne zosvetlí. Na záverečnej fotke som využila len dva matné očné tiene z paletky, prvý najbledší a piaty v poradí v hnedom odtieni do záhybu oka a čierny očný tieň som využila na očnú linku. Ani samej sa mi nechcelo veriť ako úžasne sa dá použiť na linku. Ale naozaj dá!

Takže ak spĺňate to, že sa líčite len občas, chcete niečo v nude farbách s dobrou pigmentáciou a nízkou cenou, MUR má môj palec hore. A skoro som zabudla! Paletka má názov Iconic 2.


7 komentárov:

  1. Pekná recenzia, taká univerzal paletka mi chýba, ak bude najbližšie zasa nejaká akcia na krasotika.sk, tak si ju objednám :-) Ďakujem za typ, nakoľko sa ja tiež líčim veľmi málo, tak myslím, že na moje občasné líčenie bude stačiť :-) Pekný dník :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) to určite bude, ani ja sa nelíčim často a táto paletka mi presne vyhovuje :)

      Odstrániť
  2. Moc hezká recenze...jen mě to vážně neláká a stojany s touhle značkou pravidelně přecházím bez povšimnutí, za mě to není nic co bych musela mít. Raději si pořídím něco "nezkopírovaného" ;).
    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jasné, to chápem. každý má na to svoj názor :) je to síce kópia oveľa kvalitnejšej značky, no ja považujem za plus jej cenovú dostupnosť, čo vyhovuje podľa mňa najmä tým, ktoré sa líčia len výnimočne :)

      Odstrániť
  3. Keď už u každej blogerky vidím, túto paletku, zrejme bude na investíciu dobrá aj keď ja to zatiaľ nepoužívam, verím, že by sa mi mohla do budúcnosti hodiť, vďaka za recenziu!
    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa za to stojí a vôbec nie je drahá, tiež som si čítala na ňu množstvo recenzií, niektoré sa mi zdali až prechválené.. je jasné, že neurobí prevratné zázraky, niektoré tiene sú slabšie, no zase na druhú stranu niektoré sú priam perfektné, úžasne pigmentované.

      Odstrániť