nedeľa 21. júna 2015

MAXI SKIRT INSPIRATION

V dnešnej dobe majú niektoré ženy potrebu akosi všetko ukazovať. Mini sukne, mini šortky, čím kratšie, tým lepšie. Uf. 
Podľa mňa môžete byť zvodné dámy aj v sukniach po členky. A nemusíte mať ani nohy siahajúce do nebies. Ani viac ako 170 cm. Vlastníte nejakú?


Maxi inspiration - crop top


Maxi sukne sa dajú kombinovať na milión spôsobov. Napríklad kratučký crop top. Odhalí kúsok kože, cez leto je ideálny. Nájdete ich v rôznych farbách, mne sa páči ako vie dodať dlhej sukni ten sexi nádych. K maxi niekedy rada volím tenisky, najmä na večer. Vyzdvihnú istú hravosť a netradičnosť. Dnes už môžete večerný lodičkový outfit hravo premeniť na denný výmenou možno dvoch kúskov, a to presne zaradením napríklad conversiek. Je to také ležérne v štýle (inšpirujem sa výrokom youtuberky Lauren Curtis) - nie, nesnažím sa byť pekná, takáto jednoducho som. Ako keby ste na seba hodili to prvé, čo vám príde pod ruku a vyzerali dokonalo, tak.


Maxi inspiration - stayin warm



A čo keď tridsiatky znížia svoj nátlak a slniečko vystriedajú mraky? Pohrabte sa trošku v kolónke jesenných vecí a vytiahnite nejaký svetrík, možno opäť v štýle crop, alebo niečo ľahšie, čo si prehodíte na sukňu alebo zapravíte do nej. Opäť je tu kúsok ležérnosti. Pohodlie na prvom mieste. Takto som sukňu ešte ani nekombinovala, priznám sa, no veľmi sa mi to páči. Najmä svetríky, ktoré odhaľujú plecia. Krásne a zvodné!


Maxi inspiration - boyfriend shirt

Už dávno tu máme ošiaľ zvaný boyfriend džíny, keď sa priateľky zakrádajú do šatníkov svojich pánov a kradnú im nohavice. Alebo si kúpia nepravé boyfriendy v dámskej kolekcii. Aj tak dokážu vyzerať super. No čo tak boyfriend košeľa? Široká, biela alebo denimová košeľa, znova bezstarostne zapravená, zaviazaná. Tváriť sa, že nám na tom vôbec nezáleží a pritom vyzerať nadpozemsky. To je zrejme trend spojený s pohodlím a zaujímavou kombináciou. No mne sa celkom páči. Vždy si radšej dám na seba kúsok, ktorý už vyťahujem hádam po stýkrát, no cítim sa v ňom super. 
Ako je to u vás?
Prajem krásny deň!


24 komentárov:

  1. Krásne outfity. Momentálne na nich dosť "fičím", takže ďakujem za inšpiráciu ♥

    *GIVEAWAY*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásna inšpiračka, úplne si to vystihla!!! Mne sa tiež páči kombinácia dlhej sukne, ktorá všetko zahalí a k tomu crop top, ktorý je prudko sexi! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já teda žádnou maxi sukni nevlastním, ale je pravda, že já nemám ani těch 170 cm, takže nevím, jak by to dopadlo :D ale moc pěkné outfity! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to ani ja :) a maxi aj tak nosím, podľa mňa tam na výške vôbec nezáleží, len si treba nájsť takú čo ti akurát sadne a aby ťa napríklad zbytočne nerozširovala :) inak si myslím, že do maxi môže ísť každá.

      Odstrániť
  4. Moc hezké outfity ! A dlouhá sukně je rozhodně i za mě must-have ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hrozně si mi tyhle dlouhé sukně líbí! Jenže jsem docela malá a nedokážu si je na sobě představit :( Ale outfity opravdu parádní! :))

    www.adelaine-daily.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. treba si aspoň nejakú vyskúšať, možno nájdeš presne takú, ktorá ti sadne :)

      Odstrániť
  6. Tvoja téma blogu sa mi veľmi páči, smiem vedieť aký druh to je alebo kde ho nájdem? Vedela by si mi poradiť? Bola by som veľmi, veľmi rada. A perfektný fit!
    Ak toto práve čítaš...napíš mi .. sydneysleek@centrum.sk

    Môj BLOG /KLIK/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jak to tak vidím, tak zelená maxi sukně by se mi hodila. Super inspirace!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. skvelá inšpirácia :) maxi sukne sa mi veľmi páčia a plánujem si nejakú ešte zohnať lebo mám len jednu :) aj keď nie každému sa hodí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. treba skúšať :) aj ja sa plánujem ešte po nejakej pozrieť.

      Odstrániť
  9. Skvelá inšpirácia, dokonca by som si vedela pár kombinácií predstaviť aj na sebe <3
    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  10. super článek, maxi sukně se mimoc líbí, ale bohužel né na mě no možná je to o zvyku, ale stále hledám nějakou která by mi padla

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) je to možno aj o zvyku, ja som si ju tiež kedysi na sebe nevedela predstaviť.. treba nájsť takú, ktorá ti presne padne do oka :)

      Odstrániť