pondelok 19. októbra 2015

AUTUMN SNAPS


Trošku jesennej pestrosti v týchto upršaných dňoch. V chladnom októbrovom vzduchu, ukrývajúcom akési tajomno. Akúsi temnú stránku farebného lístia. Pripomína sa blížiaci americký sviatok a celá bububu vec. V záverečných októbrových dňoch si rada vychutnám chvíle strašidelnej klasiky v podaní Tima Burtona. Alebo by to tento rok chcelo nejakú inú klasiku hororového žánru? Možno spíšem tipy aj pre vás.

Zatiaľ ma však drží čajíčkovanie, písanie a čoraz viac sa dostávam do rytmu škola/domov. Aj keď sú vonku mokré chodníky a zopár listov sa zamiluje do vašich topánok, možno si zabudnete dáždnik a zahráte sa na dramatickú filmovú scénu v daždi, vlasy získajú trendy mokrý efekt a večer pri tom čajíčku v snahe sfúknuť romantiku a lá sviečka vyfúknete aj vosk, červený v štýle masového vraha, možno strávite nasledujúci deň aspoň hodinu drhnutím stola a vecí naokolo, lebo masový vrah. A tu sa už dostávam do fakt dlhého súvetia.. no stačí prejsť okolo stromov a všimnúť si, aké sú pestré, ako si užívajú svoj jesenný fashion week a aj to je maličkosť, ktorá vykúzli úsmev.
A pár týchto maličkostí aj dnes na blogu. Majte sa krásne!


13 komentárov:

  1. jeej no krasne si to napisala:)) ja sa toho čajikovania držim a hlavne v robote kde je dosť zima:)) nech už ta jeseň hrozna prejde rychlo :-D a hororov sa bojiim:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Burtonovky ani nie sú také strašidelné, horrory už ani ja takmer vôbec nepozerám, no filmy s takou temnejšou atmosférou veľmi môžem :) práve tie staršie sú také :)

      Odstrániť
  2. fotky jsou krasne,ccajikovani :D,ja caje ted piju po litrech.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkné :) miluji barvy podzimu!

    thechicflair.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, ja tiež, klasická bordová, krása všade naokolo :)

      Odstrániť
  4. Fotky jsou krásné, také mám ráda podzim pro jeho barvy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne fotky. Môžem sa ťa opýtať, aký máš foťák? :)

    OdpovedaťOdstrániť