nedeľa 26. februára 2017

PRAGUE / PART TWO

Môžeme sa na chvíľu pozastaviť nad tým, aká lenivá je nedeľa? Ako dnes leňošíte vy? Ja konečne pridávam sľubovanú pražskú druhú časť a odhodlávam sa k písaniu zvyšných povinností. Nebudem vás zaťažovať slovami v takýto príjemný deň plný ťažkých rozhodnutí v zmysle, na ktorý bok sa prevalím, aký film si pustím, či aký príbor zvolím k ľahkému koláčiku. Tak si navarte čaj, zjedzte ten sladký kúsok navyše, užite si posledné hodiny týždňa, nechajte budúce úlohy ešte chvíľu vyčkávať v pozadí a prezrite si Prahu. So všetkými jej uličkami a útulnou Malou stranou.




Olivers Coffee na Václavskom námestí. Krásna, útulná, retro kaviareň poskytla oddych našim uchodeným nôžkam, fotogenické priestory, výbornú kávu či Vaška v pozadí. A okrem toho aj slovenskú obsluhu. 


Malá strana s jej krásami. Priam turistická časť starej Prahy, kde sme bývali. A na tejto fotke môžete vidieť okienko našej izby, z ktorého sme sa dívali na fotiacich sa turistov z blízkosti Pražského hradu. Keďže sme každé ráno mali výhľad na všetky národnosti či vekové kategórie, museli sme sa aj my ísť pozrieť, čo s tým všetci majú. A pochopili sme.


Napíšte mi o svojich nedeľných radovánkach. A ľúbte sa.

C.

9 komentárov:

  1. Veľmi pekné fotky, tiež v nedelu len leňošim ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jeej moja Praha :)) ja som mala plne pracovnú nedeľu, v práci aj doma, tak sa riadne teším do postele :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné fotky ♥ hneď by som tam šla!
    Prečo leňošiť len v nedeľu? Žiadne ultimáta, leňoším každý deň, hodinku-dve, fajn v sobotu aj celý deň. :D V nedeľu však rada upratujem :O

    Now She Flares

    OdpovedaťOdstrániť