nedeľa 8. novembra 2015

GOODIES FROM NATURE


Minulú stredu ma zlákala blogerská reklama. Marketing prostredníctvom blogov je kapitola sama o sebe. No táto kapitola vás môže zaviesť k zaujímavým produktom a niekedy aj k úprimným názorom. Treba však čítať medzi riadkami.

Blogerský príspevok recenzoval tajomný balíček s prekvapením z e-shopu Babičkina záhrada. Obchodík s prírodnou filozofiou a pestrým sortimentom som už poznala a na balíček so skrytým obsahom pokukovala už pred pár týždňami. Príspevok mi ho pripomenul a ja s bolesťou hlavy, pod hrubou dekou so zúfalou potrebou utešenia alebo aspoň zaúčinkovania tabletky, som si naťukala webstránku a bum. Balíček objednaný. Za 10 eur ma čakalo záhadné prekvapenie, ktoré malo skrývať jeden až dva plné produkty a niekoľko vzoriek na vyskúšanie. Zvedavosť zvíťazila v plnej sile a keďže som si prírodnú kozmetiku veľmi obľúbila, začala som sa pomaly tešiť.
Zvolila som osobný odber v Nitre a moja objednávka bola vybavená rapídnou rýchlosťou. Hneď na druhý deň sa ozval mail oznamujúci balíček pripravený. Pomohli Google maps a po škole som si balíček bola prevziať. Prírodná kozmetika sa nezaprie, čakalo ma jednoduché no príjemné balenie.

A po otvorení sa šlo objavovať skryté prekvapenie. S obsahom balíčka som celkom spokojná, našla som si produkty, ktoré ma veľmi potešili. No osobne ma trošku sklamali vzorky, myslela som, že hlavne tých papierových na vyskúšanie bude o niečo viac.


Balíček obsahoval 3 plné produkty. Lavera chmeľový kondicionér na vlasy, ten ma úplne mega potešil, pretože produkty na vlasy si fakt užívam, ale to už asi viete. Pomarančová pleťová voda s horkou vôňou, ktorej akosi neviem prísť na chuť, alebo na čuch, no na tvári necháva príjemný hebko hebký pocit od slovenskej Soaphorie. A niečo do vane. Levanduľa. Bylinky vo vrecku určené na lúhovanie do vane. Skôr preferujem sprchu, no teším sa, keď si vyhradím jeden večer na poriadny kúpeľ.

A zvyšok vzorky. Krémik na tvár, bylinná zubná pasta (yes!), prírodný dezodorant a sprchová pena opäť od Soaphorie. Ako som spomínala vzoriek mohlo byť viac. No keď som vyhľadala reálne ceny plných produktov, asi za dva by som dala spolu 10 eur, takže balíček vás vyjde celkovo menej, ako keby ste si produkty chceli kúpiť osobitne. Menší risk je možno v tom, že neviete čo vás čaká, sú to však produkty určené väčšinou pre všetky typy pleti alebo pre normálne vlasy a podobne. A ak vám niečo nesadne, vždy sa to dá podarovať. Mne balíček vyhovuje a umožňuje vyskúšať si nové prírodné značky. Najmä Soaphoriu, na ktorú som zvedavá. Ak ma niečo výnimočne ohúri po dlhšom skúšaní, napíšem aj na blog.

Zatiaľ sa majte krásne a užívajte nedeľu!

19 komentárov:

  1. Nice produckts!


    ___________________
    Perfect look
    blog.justynapolska.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá to všechno šíleně lákavě! Ráda zkouším nové věci a za tu cenu se to vážně oplatí:) Myslím, že ideální věc pro blogerky:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, na skúšku je to super, ukážu sa aj rôzne neznáme značky :)

      Odstrániť
  3. Lavera jako celkově celá značka mi přijde velmi zajímavá a sympatická svou ideologií, měla jsem spousty vzorečků, a dost jsem se do nich zamilovala, takže plánuji koupi :) Balíček vypadá super, přijde mi to jako fajn cena 10 Euro za takový balíček.. :))

    Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S tychto vecičiek nepoznam nic, ale od seaphorie som mala samponove mydlo a bolo super:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja sa na Soaphoriu teším keď vyskúšam, počula som na ňu celkom dobré ohlasy :)

      Odstrániť
  5. Ja som si túto krabičku tiež objednala zo zvedavosti a som celkom spokojná :)
    http://lavanduladiary.blogspot.sk/2015/10/krabicka-od-babickinej-zahrady.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já mám bio kosmetiku poslední dobou moc ráda, jinou už snad ani nepoužívám :) Ten kondicionér zní hrozně moc lákavě, ten bych moc ráda vyzkoušela, když jsi z něj tak nadšená :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. používam ho a je super, krásne vlasy prevonia a tá vôňa aj celkom dlho vydrží :)

      Odstrániť
  7. tiež nad balíčkom rozmýšľam a stále sa neviem rozhodnúť, myslím, že krabička krásy od BioBeauty sa viac oplatila, ale rada skúšam nové veci, takže určite už nebudem dlho odolávať :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím, že ak rada skúšaš nové veci tak asi naozaj neodoláš, už len z klasickej ženskej zvedavosti :D no produkty v balíčku mne naozaj sadli, tá Soaphoria pleťová voda je skvelá :)

      Odstrániť
  8. Odpovede
    1. presne tak aj mňa navnadil článok na inom blogu :D no keď sú tie produkty zaujímavé a tieto ešte aj prírodné a niektoré dokonca aj slovenské, tak prečo nie :)

      Odstrániť
  9. Super balíček! Mohlo by tak robiť viacero firiem, čo povieš? :D
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na vianočnú súťaž na môj blog:
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to určite áno, je to super nápad aspoň na vyskúšanie produktov :) a ďakujem za pozvanie :)

      Odstrániť
  10. tiež som nad ňou rozmýšlala ale asi to nechám na neskôr :)

    OdpovedaťOdstrániť